keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Lääkäriä ja eläinlääkäriä

Sairastupa ilmoittautuu.. tai no onneksi olen meistä ainoa joka on puolikuntoinen. Onnistuin siis satuttamaan käteni ja nyt odotellaan leikkauspäätöstä ja lääkärissä on juostu nyt jo muutama viikko asian takia. Käytiin myös Roin kanssa eläinlääkärissä, kun huomattiin että siltä puuttuu kaksi ylähammasta ja samalla Roi sai myös 1v. rokotukset kun synttäreihin on enää muutama viikko aikaa. Roi käyttäytyi tapansa mukaan hienosti ja saikin lääkäriltä kehuja uteliaasta ja kiltistä luonteestaan. Tuntui hullulta kun eläinlääkäri sanoi että voidaan rokotukset samalla laittaa, mihin tämä aika menee kun herra täyttää jo 1v.! Mutta palatakseni eläinlääkäri käyntiin; tosiaan todettiin että Roilta puuttuu kaksi ylähammasta, sama P3- hammas molemmilta puolin. Eläinlääkärin mielestä tämä on synnynnäinen vika koska hammas puuttuu molemmilta puolin. Roita hampaiden puuttuminen ei haittaa ja toivotaan ettei hampaiden puuttuminen haittaa näyttelyissäkäyntiä, niihinkin kun tässä pitäisi ilmoittautua. Seisomista olemmekin jo harjoitelleet Elinan ohjeesta ja lähiviikolla ystäväni tulee pitämään meille vähän näyttelyharjoituksia kun en niistä hommista ymmärrä oikein mitään ja ystäväni taas kiertää niitää ahkerasti.

Roin mielestä on parasta kun olen nyt muutaman viikon ollut jo sairaslomalla kotona ja päivät kuluukin ulkoillessa ja yhdessä touhuillessa :) Myös koirakavereita on nyt ollut aikaa tavata enemmän.




Roin tapa viihdyttää kotona tylsistynyttä mammaa :D

Eläinlääkärin aulassa odottelua, vähän ehkä jännitti


1 kommentti:

  1. Sulolta taitaa puuttua juuri samaiset hampaat myös molemmin puolin. Veljekset ku ilvekset. Hauska muutenkin seurata, miten teillä menee! :) (Sulon kuulumisia voi lueskella osoitteesta sulosalama.blogspot.fi)
    Terveisin Niina

    VastaaPoista